Welkom bij Assuprotect

Professioneel verzekeringsmakelaar met zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande producten en diensten

PARTICULIEREN BEDRIJVEN

HULPVERLENING

Je wilt zonder zorgen op vakantie of je hobby uitoefenen? Je makelaar in verzekeringen zoekt met jou graag naar de juiste formule voor een bijstandsverzekering. 

Bijstandsverzekering

Een bijstandsverzekering bezorgt je de gratis hulp van een gespecialiseerde bijstandsverlener wanneer je in binnen- of buitenland ziek of gekwetst bent, autopanne hebt, gerepatrieerd moet worden, ... Daarnaast komt de bijstandsverzekering ook in tal van andere gevallen tussen. 

Als je geconfronteerd wordt met een probleem, is de bijstandsverlener er om te helpen. Hij organiseert niet alleen de hulp, maar neemt ook de kosten van de bijstand ten laste. De bijstandsverlener zal echter geen kosten terugbetalen die je hebt gemaakt door zelf te proberen jouw probleem op te lossen, behalve in geval van overmacht. 

WAARBORG

Het bijstandsverzekeringscontract moet volledig zijn. Alleen zo kan het in vrijwel alle gevallen de nodige hulp bieden. Net daarom is het belangrijk dat in het contract over ‘incident’ gesproken wordt en niet over de veel beperktere term ‘ongeval’. 

Vermijd contracten ‘met opties’ waarbij de aangekondigde prijs slechts een zeer beperkte hulp inhoudt. De aanvullende extra’s zijn vaak erg duur. Ga ook na welke personen beroep kunnen doen op de afgesloten polis. 

OMVANG VAN DE WAARBORG

Bijstand wordt aangeboden via verschillende bank- en kredietkaarten, via een nieuwe wagen, via bepaalde touroperators, ... In veel gevallen komt deze bijstand echter slechts tussen in zeer specifieke omstandigheden. Ga daarom na hoe groot de omvang van de waarborg is, of er een vervangwagen voorzien wordt, of de verzekering medische kosten in het buitenland ten laste neemt, of ze hulp biedt bij problemen met je kinderen, ... 

Bepaalde bijstandsverleners stellen hun diensten zelfs ter beschikking voor de reservatie van een restaurant, theater, opera of zelfs om evenementen te organiseren. 

BAGAGEVERZEKERING

Bagageverzekeringen zijn een must. Kom het maar tegen dat er in uw auto is ingebroken en alle bagage is weg, of de auto is gestolen... Er zijn verschillende formules mogelijk met zeer uiteenlopende verzekerde kapitalen. Zelfs een ongevallenverzekering is mogelijk in dit soort polissen. 

ANNULERINGSVERZEKERING

Met de uitbreidingsmogelijkheden kan je je reisverzekering helemaal op maat maken. Bij geboekte reizen kan je het annuleringsrisico dekken met een annuleringsverzekering. Je boekt je reis wel een eind van tevoren, maar je weet niet wat er boven je hoofd hangt in de tijd die er nog rest tot je op reis vertrekt. 

Voor meer informatie kan je terecht bij 'inlichtingen'.