Welkom bij Assuprotect

Professioneel verzekeringsmakelaar met zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande producten en diensten

PARTICULIEREN BEDRIJVEN

OVER ONS

Als professioneel verzekeringsmakelaar, erkend door de FSMA onder nummer 0808.540.332, beschikken we over een zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande producten en diensten bij verschillende maatschappijen. 

Een persoonlijk contact, goede adviezen en de luxe om samen te werken met verschillende maatschappijen beschouwen we als onze grootste troeven. Daarnaast zetten we ook hoog in op de bijstand bij schadegevallen, want dan beseft onze dierbare klant pas echt wat de meerwaarde van een onafhankelijke specialist is. 

Verzekeringen worden aan de verzekeringsconsument via verschillende kanalen aangeboden. De consument kan zich verzekeren via de bank, rechtstreeks bij sommige verzekeringsmaatschappijen, via agenten die exclusief voor één maatschappij werken of via een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. De meeste verzekeringen in België worden echter via makelaars verkocht. 

Verzekeringen zijn een kwestie van vertrouwen. Het gaat over jouw geld, jouw patrimonium. Het gaat met andere woorden over zaken die je het nauwst aan het hart liggen: je gezin, je woning, je toekomst. Dat vertrouw je niet zomaar toe aan een anoniem persoon of aan iemand waarvan je niet weet of hij/zij wel bekwaam is en of hij/zij je belangen goed verdedigt. 

De wereld wordt steeds complexer, ook alles wat met verzekeringen te maken heeft. Klanten hebben nood aan een specialist die het overzicht behoudt. Zelfs voor eenvoudige producten erkennen consumentenverenigingen het nut en voordeel van een onafhankelijk tussenpersoon. 

In de financiële en verzekeringssector worden steeds grotere groepen gecreëerd. Er wordt overgenomen, gefusioneerd, gesaneerd, … In die snel evoluerende wereld is de makelaar in je buurt een constante waarop je altijd kunt terugvallen.

Meer en meer klanten hechten het grootste belang aan flexibiliteit en beschikbaarheid. Op dat vlak kan geen enkel distributiekanaal dezelfde waaier aan mogelijkheden bieden als de makelarij. 

Waarom voor de verzekeringsservice van een Brocom Erkend Makelaar kiezen? 

Brocom helpt de verzekeringsmakelaars hun klanten steeds beter en voordeliger te adviseren en bij te staan door hun optimale werkmiddelen ter beschikking te stellen. De grote omvang van het Brocomplatform staat er borg voor dat ze zeer voordelig over deze werkmiddelen kunnen beschikken. Verzekeringen via een makelaar zijn niet noodzakelijk duurder dan verzekeringen via een rechtstreeks kanaal. 

Brocom Erkende makelaars ontvangen een paswoord waarmee ze op de BROCOM-site toegang krijgen tot informatie en diensten waarmee ze steeds beter advies en service tegen steeds betere voorwaarden kunnen bieden: 

  • Een analyse van uw behoeften en de risico’s die je loopt
  • Optimaal beleggingsadvies
  • Objectieve vergelijking van leningsvoorwaarden
  • Professioneel verzekeringsadvies gebaseerd op een zeer ruime marktkennis 

Brocom Erkende Makelaars staan ook aan jouw kant op het moment dat je een ongeval of schadegeval hebt.

Zij zetten zich in voor een snelle en vlekkeloze schaderegeling.

SERGE VAN DEN LANGENBERGH

Verzekeringsmakelaar

JELLE VAN DEN LANGENBERGH

Commercieel medewerker

BART VANOPSTAL

Klantenbeheerder
Na mijn studies als gegradueerde in verzekeringen in 1986 deed ik 5 jaar ervaring op zowel bij een verzekeringsmaatschappij als in het kantoor van mijn vader die in 1956 verzekeringsmakelaar werd. In 1991 werd ik zelfstandig verzekeringsmakelaar en vanaf 01/01/2010 werkte ik onder de BVBA VAN DEN LANGENBERGH SERGE. Vanaf 01/01/2017 veranderden we de naam van ons bedrijf naar BVBA ASSUPROTECT. Na mijn studies als gegradueerde in verzekeringen in 1986 deed ik 5 jaar ervaring op zowel bij een verzekeringsmaatschappij als in het kantoor van mijn vader die in 1956 verzekeringsmakelaar werd. In 1991 werd ik zelfstandig verzekeringsmakelaar en vanaf 01/01/2010 werkte ik onder de BVBA VAN DEN LANGENBERGH SERGE. Vanaf 01/01/2017 veranderden we de naam van ons bedrijf naar BVBA ASSUPROTECT. Tot 2019 werkte ik voor mijn vader Jaak Vanopstal in verzekeringen en het bancaire. Sinds 2019 werk ik voor BVBA ASSUPROTECT.
[email protected] [email protected] [email protected]