Welkom bij Assuprotect

Professioneel verzekeringsmakelaar met zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande producten en diensten

PARTICULIEREN BEDRIJVEN

PARTNERS

Als professioneel verzekeringsmakelaar, erkend door de FSMA onder nummer 0808.540.332, beschikken wij over een zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande producten en diensten bij verschillende maatschappijen.

Een persoonlijk contact, goede adviezen en de luxe om samen te werken met verschillende maatschappijen beschouwen wij als onze grootste troeven. Plus de bijstand bij schadegevallen natuurlijk, want dan beseft de klant pas echt wat de meerwaarde van een onafhankelijke specialist is.

Verzekeringen worden aan de verzekeringsconsument langs verschillende kanalen aangeboden. De consument kan zich verzekeren via de bank, rechtstreeks bij sommige verzekeringsmaatschappijen, via agenten die exclusief voor één maatschappij werken of via een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Veruit de meeste verzekeringen in België worden via makelaars verkocht. Dit is geen toeval.

 • Verzekeringen zijn een kwestie van vertrouwen. Het gaat over uw geld, uw patrimonium. Over zaken die u het nauwst aan het hart liggen: uw gezin, uw woning, uw toekomst. Zoiets vertrouwt u niet toe aan een anoniem persoon of aan iemand waarvan u niet weet of hij wel bekwaam is en of hij uw belangen goed verdedigt.
 • De wereld wordt steeds complexer, ook alles wat met verzekeringen te maken heeft. Klanten hebben nood aan een specialist die het overzicht behoudt. Zelfs voor eenvoudige producten erkennen consumentenverenigingen het nut en voordeel van een onafhankelijk tussenpersoon.
 • In de financiële en verzekeringssector worden steeds grotere groepen gecreëerd. Er wordt overgenomen, gefusioneerd, gesaneerd… In die snel evoluerende wereld is de makelaar in uw buurt een constante waarop u altijd kunt terugvallen.
 • Meer en meer klanten hechten het grootste belang aan flexibiliteit en beschikbaarheid. Op dat vlak kan geen enkel distributiekanaal dezelfde waaier aan mogelijkheden bieden als de makelarij.

  Waarom voor de verzekeringsservice van een Brocom Erkend Makelaar kiezen?

 • Brocom helpt de verzekeringsmakelaars hun klanten steeds beter en voordeliger te adviseren en bij te staan door hun optimale werkmiddelen ter beschikking te stellen. De grote omvang van het Brocomplatform staat er borg voor dat ze zeer voordelig over deze werkmiddelen kunnen beschikken. Verzekeringen via een makelaar zijn niet noodzakelijk duurder dan verzekeringen via een rechtstreeks kanaal.
 • Brocom Erkende makelaars ontvangen een paswoord waarmee ze op de BROCOM-site toegang krijgen tot informatie en diensten waarmee ze steeds beter advies en service tegen steeds betere voorwaarden kunnen bieden:
  • Een analyse van uw behoeften en de risico’s die u loopt
  • Optimaal beleggingsadvies
  • Objectieve vergelijking van leningsvoorwaarden
  • Professioneel verzekeringsadvies gebaseerd op een zeer ruime marktkennis

   Brocom Erkende Makelaars staan ook aan uw kant op het moment dat u een ongeval of schadegeval hebt. Zij spannen zich in voor een snelle en vlekkeloze schaderegeling.